blog

jøss….da var det gått 6mnd….

og premierer på «La Boheme» ved Operaen  Kristiandsund, «Danny og den store Fasanjakten» ved  Den Nationale Scene i Bergen, «Det Eventyrlige Dissosia» ved Nordland Teater, «Hans og Grete» ved Hålogaland Teater, og «Tryllefløyten» ved Opera Østfold er for lengst over-samt spilt ferdig har de og….Neste uke er prøvestart og opprigg på Tjidtjie-mamma. En samproduksjon mellom Rohde/Aass…

Continue Reading

premierer…;-)

ny sesong, og nye stykker-bare gøy i grunnen-det meste levert-så 2017 og oppfølging kan bare starte!

Continue Reading

Karlsson og innleveringer

I morgen er det skisseinnlevering på Snøhula på Nord-Trøndelag Teater. I går var det skisseinnlevering på DNS, for et foreløbig hemmelig prosjekt. Tryllefløyten modell er levert i Halden, og neste mandag er det snekkermøte på Herr. Petters Lovsang i Bodø. I hele tatt mye møter før ferien-som nå trengs desperat.

Continue Reading

Karlsson på taket, Brune, Fysikerne, Tenk Om osv.

2016 har sett premiere på «Tenk Om» på det Norske Teatret, «Fysikerne» på Nord-Trøndelag, «Brune» på akershus teater og åpningssermonien på YOG 2016, eller ungdomsOL om du vil-på Lillehammer. Så var det litt ferie, men nå er det full fart med oppfølging av «I slik ei natt», modellbygging av «Karlsson på taket» og et par…

Continue Reading

den stundesløse sjøorm…

Da var «Ruffen og Drageslottet» fullført, likeledes «Den Stundesløse». Begge fikk fin tilbakemelding, og denne uken legger de ut på turne.   I Tromsø er vi nesten ferdigrigget «I Blanke Messingen», og på Det Norske Teatret har verkstedene begynt på «Tenk Om». Gjenopptakelsen av «Eugene Onegin» i Kristiandsund er på vei, likeledes «Virginia og Julenissen»….

Continue Reading

den stundesløse

Hurra! I dag er det premiere på «Den Stundesløse» på Teater Manu-det blir fint!

Continue Reading

webside fixing!

av en eller annen grunn falt musikalene vekk…mye nerding senere og alt er på stell! Denne uken er fylt med teater manu, nordland teater, hålogaland teater, bømlo teater, kristiandsund operaen og ja…i det hele tatt!      

Continue Reading

Høstsesongen er her!

I dag rigger vi «Den Stundesløse» på Teater Manu. På Nordland Teater er «Ruffen» på vei opp, og selv sitter jeg med teknisk tegning til «Blanke Messingen», og ekstra kostymetegninger  til «Virginia og Julenissen». Likeledes er en musikal i ferd med å ta form-som har premiere januar 2016. Gøy gøy!    

Continue Reading

Praha

da har man vært i Praha og nerdet scenografi…Mye bra, og mye dårlig.

Continue Reading

Siste innspurt før sommeren…

Da er det snart sommerferie, men først modellmøte for «I Blanke Messingen» på Hålogaland Teater i morgen. Ute på Kråkstad bygger Gunnar dekorasjonen til Teater Manus «Den Stundesløse», og oppe på Nordland Teater er de i gang med «Ruffen og Drageslottet».  

Continue Reading